Advies

Een nieuw interieur kiest u niet zomaar. Het is een investering, maar vooral een uitdaging. Het aanbod is overweldigend, maar hoe kiest u uw eigen sfeer? Een sfeervolle woning ontstaat door de juiste combinatie van materialen. Omdat u bij De dochter van Mies alles onder één dak vindt, kunnen wij u helpen om de juiste combinatie te maken.

Als interieurontwerpster ontwerp en begeleid ik uw nieuwbouw- of verbouwproject. Ik werk vanuit de overtuiging dat ik de smaak van mijn opdrachtgevers als uitgangspunt neem voor mijn creatieve ontwerpproces. Om die reden is ieder ontwerp en advies uniek. Ik luister graag naar uw wensen en ideeën en neem dit mee in het ontwerp. Zo vertaal ik uw persoonlijke woonwensen in maatwerk; van schets tot uitvoering.

Het advies hoeft u niets te kosten, de advieskosten worden namenlijk verrekend wanneer U naar aanleiding van het advies producten aanschaft bij De dochter van Mies. Vraag naar de voorwaarden. Bent u op zoek naar een inrichting voor een (thuis)kantoor, winkel of horecagelegenheid? De dochter van Mies adviseert u ook graag op zakelijk gebied. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe werkt een advies?

HET EERSTE GESPREK
Tijdens een kennismakingsgesprek, wat ongeveer één tot anderhalf uur duurt, inventariseren wij uw wensen en ideeën die we vertalen naar een plan van aanpak. Ook bespreken wij indien gewenst uw budget.
HET ONTWERP
Vervolgens ga ik aan de slag. Ik maak een plattegrond met daaromheen een moodboard om een duidelijk beeld te geven van mijn ideeën. Dit ontwerp stuur ik op per mail zodat er eerst even rustig naar gekeken kan worden. Aan de hand van tussentijds contact wordt besloten of het ontwerp nog moet worden aangepast, ik verder ga met het uitwerken in 3D of dat er gelijk een afspraak in de winkel wordt gepland.
BEZOEK AAN DE WINKEL
Tijdens het bezoek aan de winkel vertalen wij het ontwerp naar kleuren en materialen. Wij zoeken de producten en materialen bij elkaar en bespreken het vervolgproces. Aan de hand van de uitgekozen producten wordt er een prijsopgaaf gemaakt.
VERVOLGPROCES
Het definitieve ontwerp kan indien gewenst nog worden uitgebreid met een lichtplan, meubelmaatwerk tekeningen, een bouwplanning en/of bouwbegeleiding. De inhoud van dit vervolgproces is geheel afhankelijk van uw wensen.
BOUWBEGELEIDING
Tijdens de uitvoering van het project houden we contact met u als opdrachtgever. Indien gewenst coördineren en begeleiden we het gehele project. Wij werken met een vast team bestaande uit vakspecialisten zoals een aannemer, schilder, stucadoor, parketteur, stoffeerder en meubelmaker. Tijdens het project sturen wij hen aan en zorgen voor de juiste offertes en bewaken de kwaliteit.
INRICHTEN
Eindelijk klaar, tijd om in te richten! Ook het inrichten nemen wij u graag uit handen. Wij staan met een heel team klaar om uw huis te voorzien van mooie raamdecoratie, meubelen, accessoires en meer. Ik ben niet alleen betrokken bij het voortraject maar kom zelf ook mee met het uitleveren en monteren. Uiteraard word ik hierbij geassisteerd door sterke mannen bestaand uit de schoonzoon van Mies of Mies zelf.

Onze adviespakkettenAdvies op locatie

Na een vrijblijvend intakegesprek krijgt u een aanbod van de diensten die wij kunnen leveren. Hierbij zijn er diverse mogelijkheden. Naast het maken van een ontwerp (2D/3D) kunnen wij de (ver)bouwbegeleiding op ons nemen, meubels op maat ontwerpen en uitwerken, adviseren bij het uitzoeken van meubilair en nog veel meer. Informeer naar de mogelijkheden!

Voor deze dienst rekenen wij een uurtarief van € 55,00 incl BTW


Plattegrond & moodboard

Een ontwerp voor de inrichting en sfeer van een ruimte in uw woning.
- Intakegesprek bij u thuis
- Een indelingsplattegrond
- Advies over kleuren, materialen en meubelen
- Presentatie van het definitieve ontwerp

Kosten € 365,00


3D advies

Een driedimensionaal ontwerp voor de inrichting en sfeer van een ruimte in uw woning.
- Intakegesprek bij u thuis
- Een indelingsplattegrond
- Advies over kleuren, materialen en meubelen
- 3D visualisatie van uw nieuwe interieur
- Presentatie van het definitieve ontwerp

Kosten € 795,00