Over ons

Op 10 november 2012 ging een grote wens van mij, Daniëlle, in vervulling; een eigen woon- & cadeauwinkel met een ontwerpstudio. Mijn liefde voor het vak heb ik al jong opgedaan in ons huidige pand waar toentertijd ook een woonwinkel gevestigd zat. De winkel is mooi te combineren met mijn ontwerpstudio, omdat ik u als klant op deze manier artikelen kan laten zien en voelen die mogelijk ook in uw interieur passen. Onder het genot van een kopje koffie of thee neem ik graag al uw woonwensen met u door. Bij een verdere samenwerking kom ik graag bij u thuis alles inmeten en zodra de producten binnen zijn ook zelf monteren en inrichten. Alles is dus in één hand. Service is daarbij voor ons zeer belangrijk, zowel bij het inrichten van uw woning als bij ons in de winkel.

Voor ons assortiment hebben wij er voor gekozen eigentijdse en unieke woonaccessoires en cadeauartikelen te combineren met hippe babyproducten. Ook kunt u bij ons terecht voor een gepersonaliseerd cadeau. Kortom er is voor ieder wat wils.

Irene, Anita en Joyce maken van jouw cadeau graag een feestelijk pakketje dat leuk is om te geven. Zij heten je graag van harte welkom in onze winkel aan de Schans 23. Kom gezellig langs om kennis te maken met ons assortiment en onze service en laat je verrassen.

Ons team

Daniëlle de Meijer

Ontwerpster


Ik ben Daniëlle en “De dochter van Mies”. Zodra ik samen met mijn klant, particulier of zakelijk, een basis heb weten te creëren waar de klant zich comfortabel bij voelt en tot rust komt, is voor mij, als interieurontwerpster, een project geslaagd. Naast ontwerpen houd ik mij bezig met het inkopen voor de beide winkels, advies op locatie en het inmeten en monteren bij klanten.

Joyce van Dam

Gastvrouw


Mijn naam is Joyce, de gastvrouw in deze prachtige woonwinkel. Mijn werk is heel divers, wat het iedere keer weer zo leuk maakt. Voor mij is het belangrijk dat de klant zich thuis voelt in de winkel en met een tevreden gevoel de winkel verlaat.

Irene de Meijer

De vrouw van Mies


Ik ben Irene, ook wel “De vrouw van Mies” genoemd. Ik vind het heerlijk om mensen bij ons in de babywinkel te verwelkomen en ze heerlijk te laten rond snuffelen. Zodra ze mijn hulp inroepen vind ik het iedere keer weer erg leuk als ze helemaal tevreden de deur uitgaan. Het allerleukste is om een compliment te ontvangen over de inrichting, de producten en de service. Iedere dag vind ik een cadeautje.

Anita Blommesteijn

Gastvrouw


Ik ben Anita en ik ben sinds juli werkzaam bij De kleindochter van Mies. Het is een heerlijke winkel met voor ieder wat wils. Als de klant tevreden de winkel uitgaat, geeft dat een goed gevoel. Werken bij de kleindochter is voor mij iedere dag een feestje.