Restaurant Burgerlijk

VERBOUWING | MIJDRECHT

Een voormalig sushi restaurant in Mijdrecht hebben wij omgebouwd naar een stoer burgerrestaurant genaamd Burgerlijk. Vanaf het moment dat de eigenaren de keuze maakten voor dit pand zijn wij betrokken bij het project. Wij hebben een 3D tekening gemaakt van de ruimte om te laten zien wat het weghalen van muurtjes, het maken van een verhoging en het toepassen van de materialen en kleuren die wij in gedachten hadden zouden doen. Ook hebben wij de optie bekeken om een bar te verplaatsen maar dit leverde in combinatie met het budget niet voldoende meerwaarde op.

Vervolgens zijn wij gestart met de bouwbegeleiding, wij hebben diverse partijen offertes laten maken en alles voor de eigenaren op een rijtje gezet. Toen er een overeenstemming was is de verbouwing van start gegaan. Het doel was voor iedereen duidelijk een stoer burgerrestaurant met natuurlijke materialen zoals hout, beton en steen als basis.

Tijdens de verbouwing hebben wij de kwaliteit bewaakt en zijn wij zeer regelmatig wezen kijken of alles naar wens verliep. Waar nodig hebben wij de plannen bijgeschaafd. Het meubilair werd besteld, de stof ging naar het atelier en de verlichting werd uitgekozen. Ook zijn wij aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de huisstijl. Zo hebben wij het logo en de menukaart ontworpen en werden er voor in het restaurant diverse stickers vormgegeven om muren en deuren een nieuwe uitstraling te geven.

Het is een project waar wij met veel plezier naar terug kijken omdat wij in dit project hebben kunnen laten zien wat wij allemaal kunnen. Van plattegrond tot het compleet inrichten van het restaurant en van het maken van een logo tot het ontwikkelen van een complete huisstijl.