FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK AAN HUIS

Nieuwbouw | Luxemburg

Deze fysiotherapiepraktijk is gebouwd in Luxemburg. Voor de opdrachtgeefster was het een droom die uitkwam, een praktijk in een uitbouw aan de woning. Als vaste klant van onze winkel, door familie in Uithoorn, kwam ze bij mij uit met de vraag of ik mee wilde denken over deze verbouwing. Er was al een plattegrond aanwezig maar deze was nog niet helemaal naar wens en ook over de inrichting van de ruimtes waren nog diverse twijfels.

Wij hebben via de mail alle gegevens, tekeningen, wensen en idee├źn met elkaar uitgewisseld. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met het aanpassen van de plattegrond. Hierbij heb ik gekeken hoe wij alle wensen op een praktische manier konden combineren in de basis die al aanwezig was. De bouw was namelijk al gestart waardoor een aantal onderdelen al vast stonden.

Nadat wij het over de plattegrond eens waren ben ik twee ruimtes in 3D gaan tekenen. Een 3D tekening geeft de ruimte altijd strak weer maar kan je wel een goed idee geven hoe de ruimte er uit komt te zien en wat kleuren en materialen in een ruimte doen. Een duidelijk sfeer is in een 3D tekening moeilijk weer te geven maar dat komt altijd in het vervolgproces.

Momenteel wordt er aan de hand van de tekeningen hard gewerkt om de verbouwing af te ronden. Er is zo nu en dan nog contact via de mail of WhatsApp over punten waar tegenaan wordt gelopen. Het is erg leuk om een project zo van afstand te volgen en ondanks dat ik er nog nooit ben geweest toch betrokken te zijn en blijven bij de uitvoering.