WONEN AAN DE AMSTEL

Nieuwbouw | Amstelhoek

Aan de Amstel werd een mooie twee-onder-een-kapwoning gebouwd. Van de twee woningen was er één verkocht en de andere woning moest in de verkoop worden gezet. Om de potentiele kopers een goede indruk te geven hoe de woning eruit kon komen te zien heb ik in opdracht van de ontwikkelaar 3D tekeningen van de woning gemaakt.

Wij hebben gezamenlijk besproken op welke doelgroep we ons gingen richten. Wij hebben besloten voor een jonge gezin met twee kinderen te gaan. Wij hebben hiervoor gekozen omdat de prijs en de afmetingen van deze woning goed aan sluiten bij deze gezinssituatie. Er is in het huis een hele ruime zolder aanwezig. Op de zolder zouden wij een werkplek plaatsen om te laten zien dat een bedrijf aan huis op deze locatie geen enkel probleem is. Uiteindelijk heb ik een grote woonkamer met ruime eetkeuken ingetekend. Daarnaast heb ik ook 3D beelden van een tienerkamer, een ouderslaapkamer en de werkplek op zolder gemaakt.

In alle ruimtes heb ik de kleuren en materialen zo neutraal mogelijk gehouden omdat ik geen uitgesproken sfeer neer wilde zetten in deze woning. In verband met de verkoop was het uiteraard belangrijk dat de woning voor iedereen aantrekkelijk zou zijn. Het was een erg leuk opdracht omdat het om een fictief project ging had ik weinig beperkingen en kom ik de woning helemaal naar eigen wens inrichten.

Dit pand is verkocht.