De woonwinkel

Kom gezellig langs en laat u inspireren
Zodra u een stap bij ons over de drempel zet willen wij u heel graag de tijd geven om heerlijk op uw gemak even lekker te genieten van alles wat bij ons in de winkel staat. Al onze producten zijn met liefde voor u uitgezocht. Mocht u hulp nodig hebben dan helpen wij u graag met bijvoorbeeld het samenstellen van een mooi cadeaupakket of het bij elkaar zoeken van sfeervolle woonaccessoires.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor cadeaus en woonaccessoires, maar voor alles voor uw interieur zoals meubelen, raamdecoratie, tapijten, vloeren, behang en meer. Wij adviseren, meten in en monteren, wij streven er naar om van uw huis een thuis te maken.

Bij ons kunt u terecht voor een persoonlijk cadeau bijvoorbeeld een tekstbord op maat. Uw eigen tekst, kleur en ontwerp, door ons uitvoert. Wilt u het zelf uitvoeren? Geen probleem, wij organiseren workshops voor tekstborden, windlichten en weckpotten met eigen tekst inclusief high tea. Uw eigen creativiteit professioneel begeleidt. Een cadeau om te geven, een geschenk om te krijgen!

Daarnaast maken wij originele kerstpakketten op maat of wat denkt u van een kerstborrel bij ons in de winkel waar iedereen zelf zijn kerstcadeau uit kan zoeken? Wij denken altijd graag met u mee, dus schroom niet om uw vraag bij ons neer te leggen.

Wij werken zoveel mogelijk met Nederlandse merken. Kom gezellig langs om met onze winkel kennis te maken en combineer het eventueel met een bezoek aan De kleindochter van Mies.
Eijffinger
Luxaflex
ZUSSS
Bastion Collection
Urban Sofa
Josh
LIL
100% Leuk